Puerto Calero

Toont alle 4 resultaten

Op vakantie naar Puerto Calero

Puerto Calero, gelegen aan de zuidoostkust van Lanzarote in de betoverende Canarische Eilanden, is een exclusieve jachthaven die bekend staat om zijn luxe en charme. Het is een oase van rust en elegantie, op slechts een steenworp afstand van het bruisende Puerto del Carmen.

De jachthaven van Puerto Calero verwelkomt een indrukwekkende verzameling jachten en zeilboten, waardoor het een populaire bestemming is voor liefhebbers van de nautische wereld. De chique boulevard rond de haven biedt een scala aan hoogwaardige restaurants, boetieks en winkels, waar bezoekers kunnen genieten van een exclusieve winkelervaring en culinaire hoogstandjes met uitzicht op de glinsterende wateren van de Atlantische Oceaan.

Vanaf prijs p.p.  530

Costa Calero is een 4 sterren accommodatie in Puerto Calero. Hotel scoort gemiddeld een 8.8 onder de bezoekers. Genoemde prijs is op basis van 8 dagen.

Vanaf prijs p.p.  520

Costa Calero Thalasso is een 4 sterren accommodatie in Puerto Calero. Hotel scoort gemiddeld een 8.8 onder de bezoekers. Genoemde prijs is op basis van 8 dagen.

Vanaf prijs p.p.  901

Secrets Lanzarote Resort & Spa is een 5 sterren accommodatie in Puerto Calero. Hotel scoort gemiddeld een 8.1 onder de bezoekers. Genoemde prijs is op basis van 8 dagen.

Vanaf prijs p.p.  783

Secrets Lanzarote Resort is een 5 sterren accommodatie in Puerto Calero. Hotel scoort gemiddeld een 8 onder de bezoekers. Genoemde prijs is op basis van 8 dagen.