Costa Teguise

Resultaat 1–9 van de 60 resultaten wordt getoond

Op vakantie naar Costa Teguise

Costa Teguise is een betoverend gebied gelegen aan de oostkust van het prachtige eiland Lanzarote, dat deel uitmaakt van de Canarische Eilanden. Deze badplaats staat bekend om zijn schilderachtige landschap, met gouden zandstranden die uitkijken over de glinsterende Atlantische Oceaan. Het milde klimaat en de verkoelende passaatwinden maken Costa Teguise het hele jaar door een aantrekkelijke bestemming.

Met een levendige mix van moderne voorzieningen en traditionele charme biedt Costa Teguise een gevarieerde ervaring voor zowel ontspanningzoekers als avontuurlijke reizigers. Het resort herbergt een scala aan accommodaties, variërend van luxe hotels tot gezellige appartementen, die allemaal doordrenkt zijn van de warme gastvrijheid die typerend is voor de Canarische Eilanden.

Nieuw
Vanaf prijs p.p.  607

Allsun Albatros is een 4 sterren accommodatie in Costa Teguise. Hotel scoort gemiddeld een 8.3 onder de bezoekers. Genoemde prijs is op basis van 8 dagen.

Nieuw
Vanaf prijs p.p.  86

Genieten bij allsun App.-Hotel Albatros. All inclusive;Animatie;Wellness;Met zwembad 

Vanaf prijs p.p.  629

Appartement Club Siroco - adult's only is een 3 sterren accommodatie in Costa Teguise. Hotel scoort gemiddeld een 6.9 onder de bezoekers. Genoemde prijs is op basis van 8 dagen.

Vanaf prijs p.p.  846

Appartement Club Siroco - adults only is een 3 sterren accommodatie in Costa Teguise. Hotel scoort gemiddeld een 7.2 onder de bezoekers. Genoemde prijs is op basis van 8 dagen.

Nieuw
Vanaf prijs p.p.  159

Genieten bij Appartementen BlueSea Costa Teguise Gardens. Fietshuur mogelijk;Mooi uitzicht;Rustig gelegen 

Nieuw
Vanaf prijs p.p.  928

Appartementen Celeste is een 2 sterren accommodatie in Costa Teguise. Hotel scoort gemiddeld een 7.4 onder de bezoekers. Genoemde prijs is op basis van 8 dagen.

Nieuw
Vanaf prijs p.p.  53

Genieten bij Appartementen Celeste. Gratis wifi;Midden in het centrum;Rustig gelegen;Met zwembad 

Nieuw
Vanaf prijs p.p.  57

Genieten bij Appartementen Club Santa Rosa. Gratis wifi;Hoge klantwaardering;Kindvriendelijk;Met zwembad 

Nieuw
Vanaf prijs p.p.  387

Genieten bij Appartementen Club Siroco. Adults only;Gratis wifi;Met zwembad