Costa Teguise

Resultaat 1–6 van de 48 resultaten wordt getoond

Op vakantie naar Costa Teguise

Costa Teguise is een betoverend gebied gelegen aan de oostkust van het prachtige eiland Lanzarote, dat deel uitmaakt van de Canarische Eilanden. Deze badplaats staat bekend om zijn schilderachtige landschap, met gouden zandstranden die uitkijken over de glinsterende Atlantische Oceaan. Het milde klimaat en de verkoelende passaatwinden maken Costa Teguise het hele jaar door een aantrekkelijke bestemming.

Met een levendige mix van moderne voorzieningen en traditionele charme biedt Costa Teguise een gevarieerde ervaring voor zowel ontspanningzoekers als avontuurlijke reizigers. Het resort herbergt een scala aan accommodaties, variërend van luxe hotels tot gezellige appartementen, die allemaal doordrenkt zijn van de warme gastvrijheid die typerend is voor de Canarische Eilanden.

Vanaf prijs p.p.  525

Allsun Albatros is een 4 sterren accommodatie in Costa Teguise. Hotel scoort gemiddeld een 8.3 onder de bezoekers. Genoemde prijs is op basis van 8 dagen.

Vanaf prijs p.p.  629

Appartement Club Siroco - adult's only is een 3 sterren accommodatie in Costa Teguise. Hotel scoort gemiddeld een 6.9 onder de bezoekers. Genoemde prijs is op basis van 8 dagen.

Vanaf prijs p.p.  647

Appartement Club Siroco - adults only is een 3 sterren accommodatie in Costa Teguise. Hotel scoort gemiddeld een 6.9 onder de bezoekers. Genoemde prijs is op basis van 8 dagen.

Vanaf prijs p.p.  87

Genieten bij Appartementen BlueSea Costa Teguise Gardens. Fietshuur mogelijk;Mooi uitzicht;Rustig gelegen 

Vanaf prijs p.p.  567

Appartementen Celeste is een 2 sterren accommodatie in Costa Teguise. Hotel scoort gemiddeld een 7.5 onder de bezoekers. Genoemde prijs is op basis van 8 dagen.

Vanaf prijs p.p.  65

Genieten bij Appartementen Club Santa Rosa. Gratis wifi;Hoge klantwaardering;Kindvriendelijk;Met zwembad